Als een balletje

Loslaten
19 mei 2017
Geen bal aan
26 mei 2017

Ik voel me werkelijk als een balletje. Alsof ik door de gehaktmolen ben gegaan. Wat een zware nacht; alles voelt stijf en doet verschrikkelijk zeer.

Totdat daar ineens warme handen zijn die me zachtjes kneden. Meteen ben ik klaarwakker en kreun niet meer van ellende, maar van genot. De vaardige vingers weten precies wat ze doen. De olie maakt het alleen nog maar beter. Het lijkt een eitje, maar het doet mijn arme spieren zo’n goed. Een weldaad!

Na de massage ben ik herboren en tot mijn grote verrassing heb ik me nog vermenigvuldigd ook. Pas als ik in het kruidige, warme, rode bad beland, weet ik dat ik tot mijn bestemming gekomen ben samen met de andere vijftig gehaktballetjes.

Een verhaal met een knipoog van precies 120 woorden met als themawoord ‘gehaktbal’.
Stemmen mag: als je dit verhaaltje waardeert, kun je een ‘hartje’ achterlaten op de site van 120 woorden (via deze link en klik daar op ‘de moeite waard’)

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.