Boekpresentatie ‘Leven in twee werelden’

Wat een fratsen!
4 juni 2019
Winactie
18 juni 2019

Voor een leuke schrijfwedstrijd, ben ik altijd in! Dus toen ik op de wedstrijd van Huizer Schrijversgilde stuitte, begon het bovenin direct te malen: een kort verhaal in het ‘feelgood-genre’. Uiteindelijk heb ik mijn verhaal ‘De Ware Jacob’ ingestuurd en na twee rondes kreeg ik te horen dat mijn verhaal op de shortlist stond, samen met nog vier andere verhalen. Onze verhalen werden, met de verhalen van leden van het Schrijversgilde, uitgegeven door Uitgeverij Lieve Hart in de Voorleesverhalenbundel ‘Leven in twee wereld en andere verrassende verhalen’.

Afgelopen zaterdag was de boekpresentatie van de bundel in de bibliotheek van Huizen. En dat was leuk! Ik heb enorm genoten van een heerlijke lunch, van de leuke ontmoetingen, de voorleesverhalen van de andere schrijvers en van het feit dat ook ik een stukje van ‘De Ware Jacob’ mocht voorlezen*.
Tevens werd ik en de andere winnaars verrast met een prachtige goodybag en met de bundel natuurlijk! Kortom: een erg geslaagde middag.

Klik hier om het verhaal te lezen

 

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.