Ik ben jarig en daarom trakteer ik op ‘Ruis’!

Het prijskaartje
12 juni 2017
Examenuitslag
15 juni 2017
Update uitslag:
Er is vandaag al genoeg stress… Vandaar dat ik de winnaar pas vrijdag 16 juni bekend maak. Je hebt dus nog steeds de mogelijkheid om mee te doen aan de actie. Dus like en deel dit bericht (als je dat nog niet gedaan hebt) of laat een reactie achter op de site en maak kans op de spannende verhalenbundel Ruis.
Enne… alle examenkandidaten en ouders heel veel succes vandaag!

Vorig bericht:
Er is er eentje jarig… Hoera! Deze website, Knipoog.nu, bestaat vandaag alweer zes jaar.  Omdat Knipoog me zoveel moois gebracht heeft en ik heel blij ben met mijn lezers, heb ik een leuke actie bedacht waaraan iedereen mag meedoen. Want, wie jarig is, trakteert!

Win een boek!

Hoe kun je meedoen? Like de Facebookpagina van Knipoog.nu (als je dat nog niet gedaan hebt) en deel het bericht. Als je geen Facebookprofiel hebt, geen nood. Laat dan een originele reactie achter op deze site.
Wat valt er te winnen? Een exemplaar van de spannende verhalenbundel Ruis met o.a. mijn korte verhaal ‘De Beproeving’.

Woensdag 14 juni maak ik de winnaar bekend via Facebook en deze website.

Lees hier meer over Ruis en ‘De Beproeving’

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

1 Comment

  1. Anna de Boer schreef:

    Gefeliciteerd met de weblog verjaardag,hoera!
    Benieuwd naar de spannende verhalenbundel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.