Save the children

Lav joe
27 februari 2016
Geen paas- maar verstopeieren bij Hema
1 maart 2016

Zo leuk om mee te doen aan de schrijfwedstrijd van ‘Save the Children’. Ik heb mijn korte verhaal (slechts 1000 woorden) bestemd voor Nederlandse kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud, al ingeleverd. Een verhaal waarbij een rode reiskoffer een rol moest spelen.

De tien verhalen met de meeste stemmen komen sowieso in een bundel, samen met nog tien andere mooie verhalen die worden uitgekozen door een jury. Ik zou het fantastisch vinden als mijn verhaal in deze bundel zou komen te staan.

Nu moet ik dus zoveel mogelijk stemmen zien te vergaren en daarvoor kan ik jouw hulp heel goed gebruiken. Ik heb namelijk minstens 500 stemmen nodig…

Hoe kun je helpen? Lees mijn verhaal en beoordeel het dan met een cijfer. Via onderstaande link kom je op de site van Schrijven voor Afghanistan (Save the Children) en mijn verhaal ‘Project Wenskoffer’ lezen en erop stemmen. Alvast heel erg bedankt!

klik hier voor de link

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *