Schrijfwedstrijd De Zwarte Agenda

Zonnestraaltjes
9 augustus 2018
Een ontmoeting
27 augustus 2018

Wat een prachtig nieuws mocht ik via de mail ontvangen! Mijn inzending ‘Oma’s geheim’ (voor de schrijfwedstrijd ‘De Zwarte Agenda’) is door de jury van Schrijverspunt uit 138 inzendingen gekozen als beste verhaal. Daar ben ik dolblij mee natuurlijk, wat een mooi resultaat!

Al eerder heb ik met verhalen in een bundel mogen staan, maar nog nooit met het winnende.
De beste verhalen uit de inzendingen van deze wedstrijd worden wederom gebundeld en uitgegeven, dat zal vermoedelijk medio september zijn.
Omdat dit zo’n bijzondere gebeurtenis voor mij is, wil ik je de gelegenheid geven om ook een exemplaar te ontvangen. Zodra de bundel in de winkel ligt, zal ik daarom weer een ‘like, deel en winaktie’ organiseren. Dus houdt mijn site in de gaten en maak kans op de bundel ‘De Zwarte Agenda’. Uiteraard zal ik later ook het winnende verhaal hier publiceren.

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.