Teken van nieuw leven

Bijzondere Jij
23 januari 2021
Geluksvogel
15 maart 2021

Ik zie een knopje,
een groen sprietje,
voel de zon
warm op mijn wangen

Als een teken
van nieuw leven
dat ik zomaar
mag ontvangen

@irmamoekestorm

2 Comments

  1. Tine de Jong schreef:

    Hoie Irma ik kwam je tegen met een gedicht die was geplaatst in het tijdschrift van de drie rozen waar ook een gedicht van mij was gevraagd en er in staat. En ik vind dat je ook heel mooi schrijft. En dat wilde ik je even laten weten. Heb ook beetje je website beetje bekeken en kom vast en zeker nog eens terug om meer gedichten of andere verhalen te lezen. Voor nu wens ik je mooie woorden en regels toe en fijne momenten voor elke dag. Groetjes, Tine

    • Irma schreef:

      Heel hartelijk dank voor je reactie, Tine! Ik heb niet eerer van de drie rozen gehoord, maar fijn dat je mij er attent op maakte! Leuk om elkaar op deze manier te ontmoeten en ik ga zeker ook eens bij jou snuffelen! Warme groet, Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.