Terugblikken en vooruitkijken

Gelukkig Nieuwjaar!
2 januari 2015
Wilde-dieren-verbod in circus
6 januari 2015

2014 was een mooi schrijfjaar. Er werden maar liefst drie verhalen van mij opgenomen, namelijk in de bundels: Obsessie, Een avond in Parijs en Ruis.
Heel leuk vond ik het om mijn eigen gedichtenbundeltje ‘Gedichtjes voor alle seizoenen’ samen te stellen en uit te geven. Er was veel belangstelling voor en ik heb een hoop warme reacties mogen ontvangen, waarvoor nogmaals mijn dank.
Verder heb ik heb reclameteksten en een aantal artikelen geschreven, limericks voor het Nederlands Dagblad en voor Maassluis.nu en niet te vergeten een eindeloze reeks notulen en verslagen.
Dit jaar mocht ik starten als colomnist bij Maassluis.nu en als blogger bij MijnKerk.nl. Af en toe best zweten, maar wat een voldoening heeft het me gegeven!

Eerlijk gezegd zou ik niet weten hoe mijn jaar er uit had gezien zonder schrijfwerk, omdat het wat betreft mijn gezondheid een minder jaar was. Vooral de laatste maanden heb ik noodgedwongen veel thuis gezeten. Het schrijven heeft mij de energie gegeven en de afleiding om toch elke keer weer door te bikkelen. Zo kan ik toch ondanks alles zeggen dat ik rijk gezegend ben.

En komend jaar? Dan schrijf ik natuurlijk weer lekker verder. Eind december heb ik een verhaal ingestuurd voor een wedstrijd en ook dit nieuwe jaar heb ik een bijdrage ingezonden voor de grote schrijfwedstrijd van Literair Werk: Zin en Waanzin. Via deze link kun mijn verhaal ‘Zoals je bent’ lezen en hoe leuk zou het zijn als ik jouw reactie daar, hier op mijn site of op mijn facebookpagina terug mag zien!

Wie weet ga ik ook dit jaar eindelijk eens starten met een eigen boek. Het is me al zo vaak gevraagd en ja, ik zou dolgraag een kinderboek schrijven. Het concept heb ik al heel lang in mijn hoofd, nu nog de daad bij het woord voegen. Ik hou je in ieder geval op de hoogte.

Tot slot maak ik van de gelegenheid gebruik om je een heel voorspoedig en gezegend 2015 toe te wensen en je te bedanken voor alle support die ik afgelopen jaar, in welke vorm dan ook, van je heb mogen ontvangen.

liefs, Irma

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.