Uitslag winactie ‘De Zwarte Agenda’

Tovermiddel
22 oktober 2018
Ik mis je
24 oktober 2018

Vandaag mag ik de winnaars bekend maken van de winactie: ‘De Zwarte Agenda’. Wat een hoop reacties zijn er binnen gekomen en eigenlijk gun ik iedereen een exemplaar. Helaas kan dat niet en daarom heb ik alle namen heel eerlijk in een random ‘namenloting’ gestopt en de computer koos. Dit is de uitslag!

Van harte gefeliciteerd Karel Zwaard en Hannie Joosse. Ik neem z.s.m. contact met jullie op via de messenger! Dan komt het boek daarna jullie kant op!

Iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen. Ik vond het echt geweldig om jullie enthousiaste reacties te lezen. Enne… nog een verrassing… het winnende verhaal ‘Oma’s Geheim’ is nu te lezen op deze site via deze link

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.