Van de vlooienmarkt

Kettingreactie
3 augustus 2017
Vroege herfst
9 september 2017

Hebbes! Net wat ik zoek! In gedachte zie ik dit exemplaar de plaats innemen van de moderne, maar monsterlijk geprojecteerde cijfers op de wand. Eén van de vele invloeden van Fiona. Maar met deze vondst krijg ik mijn zin. Let maar op…

Als ik thuiskom is Fiona – precies zoals ik heb uitgedacht – aan haar wekelijkse hardlooprondje begonnen. Ik trek de stekker uit het monsterlijke apparaat en sla een spijkertje in de muur waar ik mijn vondst aanhaak. Beide wijzers draai ik naar twaalf.

Op het moment dat ze binnenkomt geef ik de slinger een zwiep. Haar gezicht vertrekt van afschuw als ze ziet wat voor monsterlijks háár tijdsaanduiding heeft vervangen. Even maar, want dan komt een schattig vogeltje tevoorschijn: ‘Koekoek!’.

Een verhaal met een knipoog van precies 120 woorden met als themawoord ‘slinger’.
Stemmen mag: als je dit verhaaltje waardeert, kun je een ‘hartje’ achterlaten op de site van 120 woorden (via deze link en klik daar op ‘de moeite waard’)

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.