Zoals de kaakjes thuis kraken

Bezuining gevangenis
22 maart 2013
IJzige lente
26 maart 2013

Het piepje maakt me attent op haar WhatsApp-berichtje:
Mam, zullen we bijpraten? Zet de thee en kaakjes maar klaar.

Ik onderdruk een lach. Met de theepot en biscuitjes, die in mijn ideaalbeeld de spil zouden vormen van ons gezinsleven, was het immers nooit iets geworden. In werkelijkheid goot mijn dochter haar limonade in één teug naar binnen en propte een dropje in haar mond, zodat ze snel verder kon. Veel praktischer dan mijn kokendhete thee en krakende kaakjes, die ze links liet staan.

Haastig loop ik naar de buurtsuper, want ik heb het niet eens in huis. Maar dat hoeft ze niet te weten. ‘Net als vroeger,’ verzucht ze even later, als ze haar tanden in het kraakverse kaakje zet.

Kort verhaal van precies 120 woorden met als thema ‘kraken’

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.