Verzameling gedichten voor de 40 dagen tijd, Goede Vrijdag en Pasen

Dank U (40-dagen-tijd en Pasen)
12 februari 2024
Spring ‘s in de lucht
17 februari 2024

Veertig dagen voor Pasen start de ’40-dagen-tijd’. Een periode om stil te staan en om bewust toe te leven naar Goede Vrijdag en het Paasfeest.

Op deze pagina heb ik een overzicht gemaakt van al mijn gedichten en verhalen die je in deze tijd gebruiken kunt. Bijvoorbeeld om voor te dragen tijdens een kerkdienst of viering, maar ook om te publiceren in een tijdschrift, kerkblad of op een website.

Ik nodig je uit om de gedichten eens te lezen en eventueel te gebruiken voor jouw persoonlijke doel.

Mocht je iets van mijn website gebruiken, dan is het noodzakelijk om mijn gegevens bij het verhaal of gedicht te vermelden (dus: www.knipoog.nu – irma moekestorm). Ook stel ik een berichtje onder het betreffende verhaal of gedicht op mijn website erg op prijs. Neem bij vragen gerust contact met mij op.

 

 

Cadeautip!

Nieuw is mijn gedichtenbundeltje ‘Zo lief heb Ik jou’, met 34 korte, maar krachtige gedichten naar bijbelse bemoedigingsteksten. Een aanrader voor jezelf of om aan iemand te geven ter bemoediging. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.