Een kijkje achter de schermen van de webshop

Hoera, mijn webshop is online!
18 april 2020
Het goede spoor
17 juni 2020

Twee weken geleden begon ik met een klein assortiment wenskaarten in mijn nieuwe webshop. Eerst maar eens kijken of er echt interesse voor mijn kaarten is, was mijn gedachte, daarna kan ik kijken of ik ga uitbreiden of dat het bij een eenmalige actie blijft.

Intussen zijn er al heel wat pakketjes met Ik-mis-je-kaarten en het Prentenboekje Precies Goed de deur uit gegaan en al gauw wist ik dat ik door kon gaan! En het allerbelangrijkste … ik heb er zoveel plezier in en dit is wat ik zo graag wil. Dus ja: het lijkt er op dat webshop Knipoog.nu een blijvertje is!

De afgelopen weken was ik druk met het ontwerpen van kaarten voor de nieuwe collectie: Een set met drie Ik-denk-aan-je-kaarten (beterschap) en een set Jij-bent-jarig-kaarten (felicitatie). Het was hard werken en eindelijk konden de kaarten naar de drukker. Inmiddels heb ik ze in huis en ze zijn werkelijk prachtig geworden! Mooie hoogglanskaarten met originele Knipoogteksten en bijpassende kleurrijke afbeeldingen. Precies waar Knipoog.nu voor staat: kwaliteit, originaliteit en kleur, een plaatje voor het oog en het hart.

Precies waar Knipoog.nu voor staat: kwaliteit, originaliteit en kleur, een plaatje voor het oog en het hart

Er moest een goed concept uitgedacht worden en uiteraard moesten de kaarten nog op de webshop verschijnen. Gelukkig kreeg ik daarvoor assistentie van Jan – Internetbureau Seven Yards. De kaarten werden stuk voor stuk en per set gefotografeerd en overzichtelijk in de webshop geplaatst. De shop is nu helemaal up-to-date!

In de webshop zijn nu dus drie setjes met elke drie mooie kaarten te vinden:

  •  Ik-mis-je-kaarten (quarantainetijd en emigratie)
  •  Ik-denk-aan-je-kaarten (beterschap en bemoediging)
  •  Jij-bent-jarig-kaarten (verjaardag en feestelijke aangelegenheden)
  • (Ik-bid-voor-je-kaarten verschijnen binnenkort)

Je kunt één set bestellen, maar het is natuurlijk voordeliger om meerdere setjes te bestellen ;).
Kijk snel voor de afbeeldingen en de prijzen in de webshop

Ik hoop dat je met veel plezier bij ons winkelt!

Liefs, Irma

Vind je dit leuk... deel dit
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.