Een kijkje achter de schermen van de webshop

Liefste moeder
1 mei 2020
Het goede spoor
17 juni 2020
Half maart 2020 begon ik met een klein assortiment wenskaarten in mijn nieuwe webshop.
Eerst maar eens kijken of er echt interesse voor mijn kaarten is, was mijn gedachte, daarna kan ik kijken of ik ga uitbreiden of dat het bij een eenmalige actie blijft.
Intussen zijn er al heel wat pakketjes met kaarten en/of het Prentenboekje Precies Goed de deur uit gegaan en al gauw wist ik dat ik door kon gaan! En het allerbelangrijkste ... ik heb er zoveel plezier in en dit is wat ik zo graag wil. Dus ja: het lijkt er op dat webshop Knipoog.nu een blijvertje is!

Inmiddels zijn er maar liefst acht sets wenskaarten te koop in de shop en set 9 en 10 zijn in de maak. De Ik-mis-je-set - waar het allemaal mee begon - is inmiddels uitverkocht en dat geldt ook voor de Ik-denk-aan-je-kaarten. Vandaar dat nummer 9 en 10 in die trant zijn. Ik probeer de sets zo breed mogelijk te maken, zodat ze vrijwel voor alle gelegenheden gebruikt kunnen worden. En niet onbelangrijk: ik ontwerp steeds nieuwe, zodat jij gegarandeert uniek bent met jouw kaart!

Stuk voor stuk zijn de sets van hoge kwaliteit en voorzien van originele Knipoogteksten en bijpassende kleurrijke afbeeldingen. Precies waar Knipoog.nu voor staat: kwaliteit, originaliteit en kleur, een plaatje voor het oog en het hart.

Knipoog.nu staat voor kwaliteit, originaliteit en kleur: een plaatje voor het oog en het hart!
Er moest een goed concept uitgedacht worden en uiteraard moesten de kaarten nog op de webshop verschijnen. Gelukkig kreeg ik daarvoor assistentie van Jan - Internetbureau Seven Yards. De kaarten werden stuk voor stuk en per set gefotografeerd en overzichtelijk in de webshop geplaatst. De shop is nu helemaal up-to-date!

Bekijk ook de aantrekkelijke voordeelopties. Je kunt één set bestellen, maar het is natuurlijk voordeliger om meerdere setjes te bestellen ;). Neem snel een kijkje voor de afbeeldingen en de prijzen in de webshop

Ik hoop dat je met veel plezier bij ons winkelt!

Liefs, Irma


Mijn portfolio 'Achter de schermen'


Wil je weten hoe een webshop werkt, bekijk dan hieronder mijn portfolio en je weet alles ;)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.