Hoera, mijn webshop is online!

Vrijheid 2 (vrouwendag)
17 april 2020
Liefste moeder
1 mei 2020

Vanaf vandaag is mijn webshop online, hoera! Het komt misschien wat vreemd over dat ik juist in deze heftige tijd mijn webshop lanceer, maar eigenlijk is het juist deze tijd die mij stimuleerde om dit toch door te zetten.

Het coronavirus en de daarmee gepaard gaande wereldwijde ‘lock-down’ treft iedereen wel op de één of andere manier, in het heel groot – ziekte, dood, economie, angst en eenzaamheid of in het kleinere …

Het lijkt me bijvoorbeeld helemaal niet leuk als je in deze tijd een kindje krijgt. Je wilt je kleine wondertje natuurlijk aan de hele de wereld laten zien, maar ja … dat kan nu niet. Zelfs de opa’s en oma’s mogen niet om een hoekje kijken. Een kraambezoek wordt een raambezoek.
En de verjaardagen. Oké, volgend jaar beter, zullen de meesten denken. Maar voor de kleintjes is dit maar moeilijk te verteren. Een jaar bestaat maar liefst uit 365 dagen! Dat is heel lang aftellen, hoor!
Wat dacht je van de ouderen, die nu geen bezoek kunnen ontvangen? Wat een gemis!

Daarom leek het me een goed plan om in deze quarantainetijd mijn boekje Precies Goed weer onder de aandacht te brengen. Het prentenboekje is populair, mede door de positieve boodschap, prachtige illustraties en de leuke prijs. Ideaal dus om cadeau te doen aan een kraamgezin of jarige peuter. Het boekje kan namelijk ook nog eens heel handig worden verzonden, omdat het precies door de brievenbus past.
Zo ontstond het idee om Precies Goed direct namens de klant door te sturen naar het adres van degene die verrast moet worden. Ik maak er een gezellig pakje van en schrijf op een kaartje de persoonlijke boodschap. Daarna verzend ik het pakje namens de klant. Ik heb al heel veel leuke reacties mogen ontvangen!
Ook ontwierp ik een kaartje met een lieve, bemoedigende tekst. Het was bedoeld voor eigen gebruik, om naar mensen te sturen die wel een vrolijk kaartje kunnen gebruiken. Maar … ik kreeg er onverwacht zoveel vraag naar dat zodoende idee twee ontstond: Het ontwerpen van bemoedigende kaartjes.

Om de verzending en betaling gestructeerd te laten verlopen, breidde Internetbureau Seven Yards mijn website uit met een webshop. Ik ben er blij mee! Nu kan iedereen voortaan via mijn website kaarten en het boekje bestellen en direct via IDeal afrekenen.

Dit alles vergt een gedegen plan en ook wel wat investering. Daarom begin ik klein en heb drie kaarten ontworpen. Deze zijn heel geschikt om in deze tijd te sturen naar mensen die je nu erg mist. Niet voor niets heet de serie: ‘Ik-mis-je-kaarten’. Het setje bestaat uit drie keer drie kaarten, glanzende, dubbele kaarten met enveloppen, uiteraard elk met een uniek Knipooggedichtje. De foto’s en teksten zijn aansprekend voor alle leeftijden.

Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen in mijn shop en wie weet zelfs wel de allereerste bestelling plaatst! Als het concept aanslaat, ga ik het assortiment uiteraard uitbreiden.

3 Comments

 1. Edwin Hazelzet schreef:

  Super leuk Irma. En gelijk kaartjes besteld en op kunnen halen. Top. Zien er goed uit.

 2. Heleena schreef:

  Gefeliciteerd met je webshop!
  Succes!

 3. Els Warnaar schreef:

  Wat gaaf Irma,! Ik wens je veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.